Orthomoleculair voedingscoach

Samen gaan we werken aan jouw gezondheid!

Aanbod

Heb jij vaak last van vervelende klachten als energiedips, ’s ochtends moe opstaan, heftige menstruatiekrampen of huidproblemen? Dan heb ik goed nieuws want hier is wat aan te doen! Wij geloven vanuit de orthomoleculaire leer dat voeding de basis is van jouw gezondheid. Krijgt jouw lichaam te weinig voedingsstoffen binnen, dan ontstaan er klachten en andere kwaaltjes omdat je lichaam niet alle functies meer even goed uit kan voeren. Als orthomoleculair voedingscoach ondersteun ik jou natuurlijk bij het veranderen van je voeding en leefstijl. Laten we samen aan de slag gaan om jouw klachten aan te pakken en een gezonde levensstijl te ontwikkelen. 

EMB-bloedtest & ondersteuning bij gezonder eten/leven
Routineverandering kan lastig zijn, daarom heb ik verschillende pakketten gemaakt zodat jij kan kiezen wat het beste bij je past. Loop je al lange tijd met veel verschillende klachten? Dan kan een EMB traject iets voor jou zijn. We doen dan een EMB-bloedtest om andere jouw tekorten en intoleranties te meten en vanuit daar een plan van aanpak te maken. Aan de hand van de testresultaten kan ik de oorzaken van jouw klachten vinden en kunnen we er gericht aan gaan werken.

Ligt jouw focus voornamelijk op het verminderen van klachten door het veranderen van voeding- en leefstijl? Dan is het traject ‘Begeleiding bij gezonder eten‘ een goede keuze. We doen dan geen bloedtest maar gaan gelijk jouw voedingspatroon en levensstijl duurzaam optimaliseren zodat jij weer beter in je vel komt te zitten.

Als je het niet zo goed weet, kun je altijd een belafspraak met mij inplannen zodat we samen kunnen kijken wat het beste past bij jou. Lees onderstaand uitgebreid wat er in elk pakket zit: 

EMB basis - €425,-

In het EMB basispakket zit een uitgebreid intake consult van 1,5 uur waarin we jouw intakeformulier bespreken en meteen de EMB bloedtest doen op mijn kantoor in Breda. Uit het bloed van het (pijnloze) vingerprikje komen resultaten over bepaalde disbalansen in jouw lichaam zoals intoleranties, hormoondisbalansen en vitaminetekorten. Op basis van deze resultaten kan ik de oorzaken van jouw klachten achterhalen. Uitleg hierover en aansluitende orthomoleculaire voedings- en leefstijladviezen bundel ik in een plan van aanpak.

Na het besproken te hebben, ga je zelf aan de slag met jouw plan. Je ontvangt ook nog mijn receptenboek vol heerlijke recepten voor een goede start. Na 2 maanden hebben we een online evaluatiegesprek om te kijken hoe het met je gaat en of het integreren van alle tips is gelukt. Natuurlijk ondersteun ik je ook nog in het veranderproces, je mag mij altijd mailen met vragen! 

EMB special - €595,- (meest gekozen)

In het EMB special pakket zit hetzelfde als hierboven + de eerste 4 weken online ondersteuning zodat je de adviezen écht gaat integreren en toepassen. 4 weken lang plannen we iedere week een incheckmoment van 30 minuten via Zoom in om te kijken hoe het met je proces gaat en of je nog bijsturing nodig hebt. In dit halfuur krijg je nog veel meer tips en handige hacks aangepast op jouw wensen en behoeftes. Zo wordt jouw nieuwe levensstijl echt eigen en is het makkelijker om het te integreren.

EMB deluxe - €995,-

Het EMB deluxe pakket heeft alles wat het basis pakket ook heeft, maar dan met nog veel meer extra’s. Om te beginnen krijg je 8 weken ondersteuning om de adviezen echt goed te kunnen integreren. 8 weken lang plannen we iedere week een incheckmoment van 30 minuten via Zoom in om te kijken hoe het met je proces gaat en of je nog bijsturing nodig hebt. Het allerleukste aan dit pakket is dat we meteen aan de slag gaan met het receptenboek. In dit pakket zit een kookdag van 3 uur lang waarin we samen 2 of 3 recepten naar keuze gaan maken en we ook een keukenkastjescheck doen. Weg met de rommel, hallo nieuwe gezonde producten. Dit feestpakket is echt de optimale begeleiding naar een nieuwe gezonde levensstijl! (De prijs is exclusief eventuele reiskosten die ik maak)

Traject - 'Begeleiding bij gezonder eten' - vanaf €300,-

Wil jij in plaats van een EMB-bloedtest alleen hulp bij het aanpassen van je voedingspatroon en levensstijl? Dan is dit het perfecte pakket voor jou. We starten met een intake van een uur waarin we de diepte in gaan op jouw al ingevulde intakeformulier en eet weekschema. Vervolgens gaan we 4 of 8 weken samen aan de slag. Jij vult in wat je gegeten hebt op het schema, ik geef iedere week in onze incheck feedback, tips en handvaten die je kan integreren om je voedingspatroon nog meer te optimaliseren. Alleen al door aan de slag te gaan met voeding en leefstijl kunnen een hoop klachten verminderen of verdwijnen. 

Verder krijg je van mij een online receptenboek en een persoonlijk afgestemde meditatie of olieroller met een blend van etherische oliën die bij jou passen. Deze meditatie of roller helpt je in contact te komen met je lichaam zodat je zelf kan gaan voelen wat jouw lichaam nodig heeft. Na dit traject weet je in de supermarkt of tijdens het uiteten gaan zelf wat wél en geen handige keuzes zijn en weet je hoe bepaalde voeding te vervangen. Samen maken we een begin aan een gezondere levensstijl die bij jou past, aan jou om het voort te zetten. En natuurlijk sta ik altijd voor je klaar als je nog vragen hebt na het traject! 

 

  • 4 weken – €300,-
  • 8 weken – €550,-

Los orthomoleculair voedingsconsult - €110,-

Een los consult duurt 1,5 uur. Bij het consult zit een uitgebreid intakeformulier en een schema waarop je een week lang al je eten bijhoudt inbegrepen. In het consult nemen we de tijd om je intakeformulier en jouw klachten te bespreken. In plaats van een EMB bloedtest doen we een grondige voedingsanamnese. Dit houdt in dat we de diepte in gaan op wat jij wel en niet eet normaal gesproken. Aan de hand van dit onderzoek en de klachtenanalyse kan ik plaatsen welke voedingsstoffen jij mogelijk tekort komt en voor welke voeding jij eventueel gevoelig bent. De uitkomsten van het consult en orthomoleculaire voedings-, leefstijl- en/of suppletieadviezen ontvang je per mail zodat jij daarmee aan de slag kunt. 

Wat maakt mij uniek?

Eerlijkheid, mens zijn en vertrouwen
Mijn aanpak is heel menselijk en transparant. Gelijkwaardigheid en vertrouwen staan voor mij voorop. Ook vind ik het belangrijk om een klik met je te hebben, dan is samen aan de slag gaan een feestje! 

Grondige en effectieve werkwijze door EMB
De EMB-bloedtest bestaat uit het afnemen van een vingerprikje. Het bloed wat hieruit komt wordt op verschillende manieren onderzocht. Hierna krijg ik een uitgebreid resultatenrapport terug. Zo zie ik precies waar de problemen zitten en kunnen we gericht aan de slag met de oorzaken van jouw klachten.

Afgestemd op jouw behoeften
Mocht je eerst vrijblijvend kennis willen maken of heb je andere vragen? Bel of mail mij gerust, dan kijken we samen naar waar ik je bij kan helpen. Betaal je bijvoorbeeld het liefst in termijnen? Ook dat is mogelijk. 

Wat maakt mij uniek?

Eerlijkheid, mens zijn en vertrouwen
Mijn aanpak is heel menselijk en transparant. Gelijkwaardigheid en vertrouwen staan voor mij voorop. Ook vind ik het belangrijk om een klik met je te hebben, dan is samen aan de slag gaan een feestje! 

Grondige en effectieve werkwijze door EMB
De EMB-bloedtest bestaat uit het afnemen van een vingerprikje. Het bloed wat hieruit komt wordt op verschillende manieren onderzocht. Hierna krijg ik een uitgebreid resultatenrapport terug. Zo zie ik precies waar de problemen zitten en kunnen we gericht aan de slag met de oorzaken van jouw klachten.

Afgestemd op jouw behoeften
Mocht je eerst vrijblijvend kennis willen maken of heb je andere vragen? Bel of mail mij gerust, dan kijken we samen naar waar ik je bij kan helpen. Ook qua betaling is er van alles mogelijk. Zo is het in termijnen betalen altijd een optie als het in één keer wat te veel is.