EMB-bloedtest in Breda

Op zoek naar de oorzaak van jouw klachten

EMB-bloedtest

Heb jij last heftige menstruatieklachten, opgeblazen en zere buik, hooikoorts of bijvoorbeeld veel vermoeidheid? De EMB test is dan de perfecte tool voor jou om de oorzaken van je klachten te achterhalen! 

EMB staat voor Energetisch Morfologisch Bloedonderzoek. Een hele mond vol wat nog niet zo veel zegt, maar ik zal het je uitleggen. Bij de EMB test doe ik een vingerprikje bij jou waarbij ik een paar druppels bloed afneem. Dit prikje is niet pijnlijk en zo voorbij. Het bloed stuur ik naar een laboratorium waar het op verschillende manieren wordt onderzocht. Zo bekijken ze het onder de microscoop op de reguliere manier (hematologie), maar meten ze het ook met een bioresonantie apparaat (energetisch). Door deze twee onderzoeken te combineren, krijgen we een completer beeld van jouw bloed en de staat van jouw lichaam dan bij een ‘regulier’ bloedonderzoek.

 

  Waarden die onder andere uit de test komen:

  • Vitaminen- en mineralentekorten
  • Verstoringen in je darmen 
  • Belasting van toxische stoffen in je lijf 
  • Klachten door virussen en bacteriën 
  • Hormoondisbalansen 
  • Voedingsintoleranties
  • Verhoudingen van witte en rode bloedcellen in je lichaam
  EMB-bloedtest Breda

  Oorzaken van klachten vinden

  Zoals je ziet valt er uit die paar druppels bloed enorm veel af te lezen. Omdat we vanuit de orthomoleculaire geneeskunde altijd op zoek zijn naar de oorzaak van klachten, is de EMB test een perfecte tool om in te zetten. De testresultaten geven precies aan wat er uit balans is in jouw lichaam. Hierdoor kan ik heel makkelijk tekorten zien en de oorzaken vinden van jouw klachten. Uit mijn analyse volgt een duidelijk plan van aanpak waarmee je vervolgens zelf aan de slag kan. 

  Ik vind het heel belangrijk om jou als cliënt goed te leren kennen. Daarom maak ik tijdens de consulten veel tijd en ruimte vrij voor jouw verhaal. Je krijgt voorafgaand aan het eerste consult een uitgebreid intakeformulier + weekschema voor jouw maaltijden opgestuurd om in te vullen. Met deze gegevens krijg ik een goed inzicht in je huidige eetpatroon en kunnen we samen kijken waar eventuele tekorten ontstaan in je lichaam.

  Kortom: de EMB test is dus een soort APK waarmee je heel goed kunt ontdekken hoe jouw lichaam ervoor staat en waar de oorzaken van jouw klachten vandaan komen.

  Wil je samen aan de slag met jouw lichamelijke klachten? Bekijk dan mijn aanbod